Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten over zijn rol en de mogelijkheden

17 april 2009 20:23

Verslaggever: RvN

Op het Algemeen Dagblad gaat Fred Rutten in op zijn rol en de mogelijkheden tot versterkingen. Verhalen als zou hij alle macht naar zich toe willen trekken, vindt Rutten overdreven. "Bij een grote club beslist nooit één man. Maar het lijkt me duidelijk dat de hoofdtrainer een zware stem heeft waar het gaat om technische aangelegenheden. Met zaken over geld zal ik me niet zo gaan bemoeien. Bekend is dat ik graag een sterke technische staf om me heen heb. Ik ga er de tijd voor nemen de juiste mensen te zoeken. We praten dan over verbintenissen voor de komende jaren. Dat hoeft niet al morgen rond te zijn."

Over versterkingen repte hij evemin. "Er is wel wat mogelijk, al groeien de bomen niet tot in de hemel. Voor we daarover beslissen, wil ik eerst de huidige selectie heel goed bekijken. Dat ga ik de komende tijd doen. Maar als zich de kans voordoet een gerichte aankoop te doen, zullen we dat niet nalaten."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

rutten aangelegenheden evemin hemel macht nalaten repte verbintenissen voordoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte