Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV HAALT MET 6-2 UIT TEGEN AJAX

19 april 2009 18:24

PSV heeft in de topper tegen Ajax ongenadig hard uitgehaald. In het Philips Stadion werd het 6-2 tegen Ajax. Alle zes de doelpunten werden door veschillende spelers gemaakt.

Ajax begon sterker aan de wedstrijd en kreeg in de beginfase enkele mogelijkheden. na 20 minuten kreeg PSV het duel in handen. Na een afstandschot kreeg Vermeer de bal niet onder controle. Vervolgens veroorzaakte hij een penalty. Timmy Simons schoot de bal in de rechterhoek, maar Vermeer redde knap. Vermeer moest vanaf dat moment vaker aan de bak. Hij kon een afstandschot van Dzsudzsak nog keren, maar was kansloos toen Mendez even later hard uithaalde.

PSV kon vervolgens profiteren van verdedigende fouten achterin bij Ajax. Eerst was het Afellay en vervolgens Amrabat die na een slechte terugspeelbal van Vertonghen de 3-0 maakte. Op slag van rust deed Suarez nog wat tegen na een voorzet van Vertonghen.

Na rust was er bij PSV geen twijfel. De ploeg ging op dezelfde voet door, zonder alteveel risico te nemen. Eerst was het Culina die naar binnensneed en in de korte hoek de 4-1 maakte. Vervolgens schoot Dzsudzsak een vrije trap schitterend binnen. In de slotfase tekende Sulejmani na een run nog voor de 5-2 en besloot Bakkal de middag in de slotminuut met de 6-2.




Tags

vermeer afstandschot dzsudzsak vertonghen afellay alteveel amrabat bakkal beginfase binnensneed culina mendez ongenadig rechterhoek run simons slotminuut suarez sulejmani terugspeelbal timmy topper uithaalde veroorzaakte veschillende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

babadi bakayoko bardet bla boscagli bosz business dest eredivisie feyenoord jong kern kroes lozano mauro oost pepi praag ramalho ruilen schouten seat skipper sparta teze til tillman utrecht veerman voorkennis