Transparent
Inloggen
Sluiten

Afellay ontliep rode kaart tegen Ajax

21 april 2009 07:07

Verslaggever: RvN

Ibrahim Afellay heeft tegen Ajax een tweede gele kaart en dus rood ontlopen, doordat Wegereef de provocatie van hem richting Vertonghen niet heeft gezien. Dat bevestigde Wegereef in De Telegraaf. "Dat klopt, al was dat wel een heel rigoureuze maatregel geweest. Gelukkig is het zo opgelost."

Hij heeft Afellay er wel over aangesproken in de wedstrijd nadat hij het te horen kreeg. "Ik heb hem gezegd dat hij beter zijn benen kon laten spreken en vanaf dat moment heeft hij zich ook keurig gedragen. In de heenwedstrijd schijnt het omgekeerde te zijn gebeurd. Jan Vertonghen heeft een Ajax-doelpunt destijds zo uitbundig gevierd en Afellay iets toegevoegd, waardoor die zich genoodzaakt voelde om wraak te nemen. Zijn gedrag was een reactie op een akkefietje in de heenwedstrijd."

"Met het oog op zijn toekomst vind ik de actie van Ibrahim niet slim. Zo moet je niet op tv willen komen."

Meer op




Tags

afellay heenwedstrijd ontliep vertonghen wegereef genoodzaakt keurig ontlopen provocatie rigoureuze telegraaf wraak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage