Transparent
Inloggen
Sluiten

Rob Jansen: vertrek Afellay is een optie

23 april 2009 22:46

Verslaggever: RvN

In een uitgebreid artikel in het Algemeen Dagblad over de ontwikkeling van Ibrahim Afellay laat zaakwaarnemer Rob Jansen ook in op de ontwikkeling van zijn pupil. "Ik ben niet verrast dat Ibi zich zo goed en zo snel ontwikkelt. Maar om alle euforie te temperen: hij heeft nog wel een lange weg te gaan om ook internationaal de top te halen. Gelukkig heeft hij nog tijd, want hij is nog jong. Het is opvallend dat hij het laatste halfjaar fysiek zo’n ontwikkeling meemaakt. Hij begint een man te worden, ook buiten de lijnen. Hij luistert goed, denkt na en geeft de juiste antwoorden. Hij is stabiel."

"Het is nog niet te zeggen of Ibi komende zomer al dan niet bij PSV vertrekt. Dat hangt van een heleboel factoren af. Als de juiste club verschijnt, of als we de juiste voorwaarden kunnen scheppen, is vertrek een optie. Niet meer, maar ook niet minder dan dat."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

afellay jansen euforie halfjaar heleboel jong meemaakt pupil scheppen temperen verschijnt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage