Transparent
Inloggen
Sluiten

'Koevermans ook bij Rutten geen eerste spits'

27 april 2009 08:40 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

Volgens het Algemeen Dagblad is Danny Koevermans ook in de voorlopige plannen van Fred Rutten geen eerste spits. Rutten zou vasthouden aan de huidige keuzes met Toivonen centraal. Koevermans in het AD: "Ik heb de laatste tijd uitzicht op niets. Ik loop vaak warm, maar kom ik er toch niet in. Ik kan best een goede bankzitter zijn, maar dan wel op basis van meer invalbeurten." Hij wil graag blijven als hij uitzicht heeft op meer. "Maar dan wil ik wel van waarde kunnen zijn. Anders heeft het geen zin. Ik heb binnenkort een gesprek met Rutten en dan hoor ik het wel. Ik heb nog geen idee wat hij wil, maar ik wil graag duidelijkheid. Zodat ik weet waar ik aan toe ben. Op nog zo'n seizoen zit ik niet te wachten, dan kan ik beter vertrekken, lijkt me. Dat is beter voor alle partijen."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

rutten koevermans uitzicht bankzitter danny toivonen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte