Transparent
Inloggen
Sluiten

Lodeweges: vertrek met opgeheven hoofd

1 mei 2009 14:29 - PSV.nl

Verslaggever: RvN

Dwight Lodeweges staat voor zijn laatste duel in het Philips Stadion als hoofdcoach van PSV. Juist tegen zijn nieuwe club NEC neemt hij afscheid van het thuispubliek. Lodeweges op PSV.nl: "Aan alles komt een eind. Ik heb zelf de keus gemaakt de club te verlaten. Ik heb mijn best gedaan en neem met opgeheven hoofd en veel plezier afscheid. We willen de mensen een mooie wedstrijd laten zien. We moeten proberen zo hoog mogelijk te eindigen. De groep is verder dan een paar maanden terug, met als hoogtepunt de wedstrijd tegen Ajax. Onze missie was Europees voetbal halen, mijn eigen doelstelling was de ploeg beter en stabieler te laten spelen. We hebben nu vijf keer achter elkaar gewonnen met een paar goede wedstrijden ertussen. Het streven is om zondag een mooie pot neer te leggen en te winnen. Ik vind het heel erg mooi voor het publiek als dat lukt", zei Lodeweges.

Meer op PSV.nl




Tags

lodeweges dwight

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje