Transparent
Inloggen
Sluiten

Negen PSV'ers laten onnodig punten liggen: 1-1

3 mei 2009 16:19

PSV heeft volledig onnodig twee punten laten liggen in de laatste thuiswedstrijd. Een wedstrijd die Lodeweges zo mooi had willen afsluiten, werd daardoor een enorme teleurstelling. PSV liet na om tijdig ver uit te lopen van NEC. Nadat PSV door twee rode kaarten van lazovic en Mendez met negen man kwam te spelen, kwam NEC in blessuretijd alsnog op 1-1.

In de eerste helft speelde PSV uitstekend en had het een reeks kansen. Het scorend vermogen ontbrak echter zondagmiddag. Het was vanaf de penaltystip dat danko Lazovic PSV op voorsprong kon zetten. Vervolgens pakte hij twee domme gele kaarten. Eerst door zijn shirt uit te trekken, vervolgens met een gele kaart op zak door hands te maken op het middenveld. Vervolgens moest ook Mendez er na een charge met direct rood vanaf. Daarna kon NEC tegen negen man op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er in blessuretijd.




Tags

lazovic mendez charge danko hands lodeweges penaltystip scorend zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte