Transparent
Inloggen
Sluiten

Twee PSV'ers in selectie van Wotte

27 april 2001 17:00 - KNVB

Verslaggever: NvdL

Mark Wotte heeft twee PSV jeugdspelers opgeroepen voor de beslissende play-off wedstrijd tussen Nederland onder 18 en Denemarken, voor plaatsing op het EK in Finland. Het gaat om Klaas-Jan Huntelaar en keeper Gino Couthino. Oranje speelde het eerste duel in Tilburg met 2-2 gelijk en zal in Denemarken dinsdag moeten winnen of gelijkspelen met minimaal 2-2 om het EK te bereiken.

Gino Couthino zal daarbij kennismaken met Stanley Menzo. De ex-keeper van zowel Ajax als PSV is toegevoegd aan de technische staf in voorbereiding op het duel. Als de samenwerking bevalt zal Menzo hoogstwaarschijnlijk definitief in dienst treden van de KNVB.

Meer op KNVB




Tags

wotte couthino denemarken gino menzo finland gelijkspelen hoogstwaarschijnlijk huntelaar kennismaken knvb nederland oranje tilburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage