Transparent
Inloggen
Sluiten

Mendez: ik zal contract respecteren

8 mei 2009 23:02

Verslaggever: RvN

In het Eindhovens Dagblad ging Edison Mendez uitgebreid in op de wens om terug te keren naar Ecuador. "De club is van mijn wens op de hoogte. Ik en mijn gezin willen graag terug naar de familie, naar huis. Ik wil weer gaan spelen bij een club in Ecuador. Maar realiteit is ook dat ik nog een doorlopend contract heb, dus zal een geïnteresseerde club tot een akkoord moeten komen met PSV. Daar ben ik me heel goed van bewust. Maar goed, als het even kan, wil ik terug."

"Voor iedere speler uit Zuid-Amerika of waar dan ook is het een droom om in Europa te voetballen. Ik heb die kunnen verwezenlijken. Mijn familie staat op de eerste plaats, altijd. Ik ben nu drie jaar bij PSV en het verlangen naar huis wordt steeds sterker. Nu is het voor ons tijd om terug te gaan, we zijn er klaar voor. Ik voel me uitstekend thuis bij PSV, als voetballer en als mens, maar om echt gelukkig te zijn, moet ook de rest kloppen."

"Ik had graag in dezelfde situatie als Jason Culina gezeten. Hij keert terug terwijl hij transfervrij is. Ik heb nog een jaar. Als er geen opening komt, zal ik het contract respecteren. Ik zal nooit zomaar weggaan. Maar PSV weet wat mijn gevoelens zijn en ik hoop wel dat de club daar iets mee doet."

Meer: Eindhovens Dagblad

Meer op




Tags

mendez ecuador amerika culina doorlopend edison jason opening verwezenlijken weggaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte