Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Raaij ontkent contacten met Vennegoor of Hesselink

27 april 2001 20:23

Verslaggever: NvdL

Het NOS sportjournaal meldt vandaag dat PSV zich inmiddels offici?el gemeld heeft bij FC Twente om Jan Vennegoor of Hesselink over te nemen van de club uit Enschede. Na het vertrek van van Nistelrooy meldden we reeds dat PSV zeer spoedig op zoek zou gaan naar een vervanger, Vennegoor lijkt de meest serieuze kandidaat.

Van Raaij ontkende vervolgens als reactie op de berichten in NOS Sportjournaal dat PSV contact zou hebben opgenomen met FC Twente over Bjorn van der Doelen. Volgens de voorzitter moet hij nog rond de tafel gaan zitten met Gerets om het wensenlijstje van de trainer te bespreken en kan hij daarna pas actie ondernemen.

Vennegoor stond ook vorig jaar al in de belangstelling van PSV, maar koos er toen voor nog een seizoen voor FC Twente te blijven spelen. De spits staat eveneens in de belangstelling van Ajax, maar PSV lijkt de beste papieren te hebben om de lange international over te nemen.

Meer op




Tags

vennegoor hesselink raaij twente nos sportjournaal enschede gerets meldden nistelrooy ondernemen wensenlijstje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte