Transparent
Inloggen
Sluiten

Presentatie Van Nistelrooy op Old Trafford

27 april 2001 23:56

Verslaggever: RvN

Ruud van Nistelrooy bracht vandaag een bliksembezoek aan Engeland. Op Old Trafford werd hij officieel gepresenteerd voor de pers door Manchester United. Zijn aanwezigheid in Manchester leverde een chaos op door de massaal toegestroomde voetbalpers. Uiteraard werd er veel gesproken over de blessure en de comeback, de liefde van Van Nistelrooy van jongs af aan voor de Britse club en de gigantische transferprijs die Manchester betaalde. De miljoenentransfer van Van Nistelrooy legt hem zelf overigens ook geen windeieren, de speler gaat zo'n 10 miljoen per jaar verdienen, bijna 200.000 gulden per week.

Een klein probleempje voor de club vormt overigens de lange naam van Van Nistelrooy. Die naam zou alleen op de grootste shirts passen, waarvan er overigens al een aantal duizend verkocht zijn in de laatste week. Manchester United heeft nu kleinere letters moeten bestellen, welke offici?el enkel gebruikt worden voor de kindershirts, zodat ook kleinere shirts bedrukt kunnen worden met de hele achternaam van Van Nistelrooy.

Meer op




Tags

nistelrooy old trafford aanwezigheid achternaam bedrukt bliksembezoek chaos engeland gigantische gulden jongs kindershirts letters liefde miljoenentransfer probleempje toegestroomde transferprijs voetbalpers windeieren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage