Transparent
Inloggen
Sluiten

Gomes: nooit beinvloed door anderen

20 mei 2009 19:05

Verslaggever: RvN

Gomes ontkent in een interview in het Eindhovens Dagblad dat hij door anderen, bijvoorbeeld door Lemic is beïnvloed, zoals wordt gesuggereerd. Volgens hem kwamen de uitspraken volledig van zichzelf. "Ik ben nooit beïnvloed door anderen, ik bén niet te gebruiken. Misschien dachten mensen dat ik probeerde een breuk te forceren. Maar waarom zou ik? Ik had net een paar maanden eerder een contract voor vijf jaar getekend! Iemand die wil vertrekken, doet zoiets toch niet? Ik was van plan nog minstens twee jaar bij PSV te blijven."

De contacten met spelersadviseur Vlado Lemic, met wie Reker op voet van oorlog leefde, heeft hij verbroken. "Lemic heeft mij geholpen toen ik van Cruzeiro naar PSV ging. Verder hebben wij niks samen, ik heb zijn mobiele nummer niet eens. Ik heb de relatie verbroken om te voorkomen dat het fabeltje over beïnvloeding me zou blijven achtervolgen."

Volgens Gomes deed hij de uitspraken in het belang van de club en spreken de resultaten van dit seizoen voor zichzelf.

Meer: Eindhovens Dagblad




Tags

beinvloed gomes lemic beinvloeding cruzeiro fabeltje oorlog reker spelersadviseur vlado

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage