Transparent
Inloggen
Sluiten

Ooijer gepresenteerd als nieuwe aanwinst

26 mei 2009 18:56 - PSV.nl

Verslaggever: RvN

André Ooijer heeft dinsdagmiddag in het Philips Stadion zijn 1-jarige contract bij PSV ondertekend. Hij kreeg het shirt met rugnummer 23 uitgereikt van Willy van der Kuylen. Ooijer op PSV.nl: "Ik ben erg blij om thuis te komen. Ik heb hier inderdaad al een lange historie gehad en ik hoop dat er nog een lange toekomst voor de boeg ligt. Toen PSV voorbij kwam, heb ik er niet lang over hoeven nadenken om terug te keren op het oude nest."

"Op het moment dat Jan Reker belde, wat ik daarvoor voelde, was het voor mij meteen klaar en hoefde ik nergens over na de denken. Voor mij komt dit op het juiste moment. Ik wil graag mijn ervaring overbrengen op veel spelers, het zal gaan blijken hoe dat loopt. Ik hoop dat ik een steentje kan bijdragen in de kleedkamer." Gevraagd over Ooijer de eerste is van een aantal spelers die terugkeren bij PSV, zei hij te hopen ‘wat spelers over de streep te trekken’. Qua voorkeurspositie hoopt Ooijer op de positie van centrale verdediger, maar daarover is nog niets concreet. "Als het anders is, zal dat blijken. Voor nu ben ik heel blij weer terug te zijn bij deze schitterende club."

Meer op PSV.nl




Tags

ooijer boeg historie kuylen nest ondertekend overbrengen reker steentje voorkeurspositie willy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte