Transparent
Inloggen
Sluiten

janneske wint PSV Pool 2008/2009

14 juni 2009 17:30

Verslaggever: A

We zijn dit jaar wat laat met de huldiging, maar de overwinning van janneske in de PSV Pool is er niet kleiner door. Met een voorsprong van vier punten heeft hij de PSV Pool 2008/2009 gewonnen. Met recht zal hij zich een jaar lang de beste voorspeller van PSV mogen noemen. Hij bleef 2.863 deelnemers voor. Indien je van te voren een gokje wil wagen op een wedstrijd van PSV, dan kan je het best naar de mening van janneske luisteren!

Het was tot op de laatste speeldag spannend, maar door drie punten te scoren hield janneske de andere deelnemers kansloos voor de eindoverwinning. Tweede werd Zappa, die op het laatste moment nog naomi passeerde.

Wij willen de winnaars van harte feliciteren. Naast de eer krijgen ze naast hun postings op de PSV Forums een eervolle vermelding.

Bekijk nu de hele ranglijst en jouw positie daarop. Volgend seizoen zal de Pool weer starten bij de eerste officiële wedstrijd.




Tags

janneske pool eer eindoverwinning feliciteren gokje huldiging naomi passeerde postings speeldag vermelding voorspeller zappa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage