Transparent
Inloggen
Sluiten

'Nieuwe shirt verkoopt goed, sponsorinkomsten stijgen licht'

17 juni 2009 07:37

Verslaggever: RvN

In een interview in De Telegraaf laat commercieel directeur Van den Bunder weten dat het nieuwe uitshirt uitstekend verkoopt. "In het nieuwe uitshirt is de Brabantse vlag verwerkt. Dat is een succes. Zo veel bestellingen als we nu al kregen, hebben we nog nooit gehad. We merken dat ook de grote, nationale bedrijven de beruchte Brabantse gemoedelijkheid waarderen. Dat mensen ons een provincieclub noemen is helemaal niet erg. Dat zijn we ook, we proberen dat gastvrije gevoel dat bij ons hoort juist te benadrukken. Ik kom pas in opstand als ze ons een provincieclubjé noemen. Dat zijn we namelijk niet!"

De commercieel directeur meldt verder dat de sponsorinkomsten ondanks de crisis licht stijgen. "We praten over een paar procent en we zijn nog bezig met enkele nieuwe, grote sponsors." Volgens contract betaalt Philips echter minder, aangezien eerder is afgesproken dat ze de eerste twee jaar van het contract meer betaalden.

Meer: De Telegraaf




Tags

sponsorinkomsten telegraaf uitshirt bunder gemoedelijkheid opstand provincieclub sponsors vlag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage