Transparent
Inloggen
Sluiten

'Iedereen komt aan spelen toe tegen RKSV Driel'

26 juni 2009 16:00

Verslaggever: RvN

Fred Rutten neemt zaterdag drieëntwintig spelers mee naar Driel, dus ook de zogenaamde ‘stagejongens’, zo laat hij weten op PSV.nl. "In principe komen die allemaal aan het spelen toe. We werken nu al met accenten, in trainingsarbeid wat je wil en niet wil. In alle facetten moet je de lat leggen waar die hoort en dat is bij PSV een hoog niveau. Het begin is nog gewenning, maar als je daar een aantal weken mee werkt dan kun je eisen stellen. De eerste dagen is kennismaken met de nieuwe trainer en als trainer kennismaken met de nieuwe groep. Het is uiteindelijk een proces waarbij het resultaat een belangrijke rol speelt."




Tags

driel kennismaken rksv drieentwintig facetten gewenning rutten stagejongens trainingsarbeid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage