Dzsudzsak (4), Zhou (3) trefzeker bij 0-10 zege

30 juni 2009 20:49

PSV heeft na de 0-10 zege in de eerste oefenwedstrijd opnieuw uitgehaald. In Helmond werd het tegen derdeklasser Mierlo-Hout opnieuw 0-10. In de eerste helft speelde het sterkste elftal. Dat was op schot met een 0-9 stand bij rust. Doelpunten waren er in de eerste helft van Dzsudzsak (4), Zhou (2), Koevermans (2) en Amrabat.

Na rust werd bijna het gehele elftal gewisseld. Vervolgens kwam de score moeilijk op gang. Zhou scoorde halverwege de tweede helft zijn derde van de wedstrijd. Nordin Amrabat kwam een kwartier voor tijd weer in het veld na in de rust gewisseld te zijn.

Uitgebreid wedstrijdverslag: PSV.nl

De wedstrijd was live via internet te volgen via een radioverslag van Stadsradio Helmond.

n.b. een doelpunt wat we aanvankelijk aan Zhou hadden toegewezen, komt op naam van Koevermans.

Opstelling eerste helft: Cássio Ramos, Zonneveld, Heerkens, Koevermans, Amrabat, Pieters, Wuytens, Zhou, Dzsudzsák, Bakkal en Ojo (Manco).

Opstelling tweede helft: Roorda, Kromkamp, Heerkens, Horsten, Ter Horst, Wuytens, Zhou, Velda, Manco (Amrabat), Hutten en Reis