Transparent
Inloggen
Sluiten

Invasie in de Kuip

4 mei 2001 10:14

Verslaggever: NvdL

De Kuip lijkt voor het eerst weer serieus vol te lopen met voetbalfans voor een Amstelcup finale. Op hemelvaartsdag spelen PSV en FC Twente daar de finale. De verkoop voor PSV fans is inmiddels van start gegaan. Zoals reeds eerder gemeld heeft PSV amper 10.000 kaarten bedongen, waarvan de verwachting is dat niet alle kaarten zullen worden verkocht. Bij FC Twente, waar je in tegenstelling tot PSV vier kaarten per clubcard kunt kopen, loopt de belangstelling storm. Alle beschikbare kaarten voor FC Twente fans, 26000, zijn reeds uitverkocht. De verwachting is dat FC Twente wel meer dan 35000 kaarten zou kunnen verkopen als ze beschikbaar waren. Derhalve heeft FC Twente het verzoek gedaan aan de KNVB om meer kaarten, maandag hoopt de club uit Enschede daar uitsluitsel over te krijgen.

Hoeveel kaarten er inmiddels aan PSV fans verkocht zijn is nog onduidelijk. De goedkope kaarten voor het 'vrije' vervoer zijn tijdelijk niet meer te krijgen, in de loop van vandaag komen er nieuwe goedkope kaarten vrij.

Meer op




Tags

twente kuip invasie amstelcup clubcard enschede hemelvaartsdag knvb vervoer voetbalfans

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage