PSV wint met 0-4 van UDI'19/Beter Bed (foto's)

4 juli 2009 17:54

PSV heeft zaterdagmiddag met 0-4 gewonnen van UDI'19/Beter Bed. In Uden stond het bij rust 0-2. Ooijer en Koevermans scoorden in de eerste helft. Na rust waren het Lazovic en Bakkal die doeltroffen. PSV speelde voor het eerst in het nieuwe uittenue, dat inmiddels verkrijgbaar is. Afellay bleef opnieuw zonder speelminuten.

Opstelling PSV eerste helft: Isaksson, Kromkamp, Salcido, Méndez, Koevermans, Amrabat, Engelaar, Zhou, Dzsudzsák, Ooijer en Marcellis.

Opstelling PSV tweede helft: Cassio Ramos, Salcido, Maza, Ooijer, Marcellis, Simons, Bakkal, Nijland, Zhou, Dzsudzsak en Lazovic

[Update] Wedstrijdverslag en foto's: PSV.nl
[Update 2] Videoverslag UDI'19 - PSV: PSV.tv

Foto's direct van het veld via Twitter (klik op foto om te vergroten):
Orlando Engelaar (onze nieuwe Alex) betreed het Udi-stadion. ... on Twitpic Aftrap Udi'19-Psv over 6 minuten on Twitpic 0-1 vrije trap Dzsudzsak, Ooijer kopt hem in, foto gemaakt 1 ... on Twitpic Publiek woedend en rent het veld op na een wazige beslissing ... on Twitpic Correctie vorige tweet: het was het eindsignaal, waarna handt... on Twitpic