Transparent
Inloggen
Sluiten

Zondag bij Andere Tijden Sport: de megadeal van Ruud Gullit

7 juli 2009 18:30 - Andere Tijden Sport

Verslaggever: RvN

Zondag is in het programma Andere Tijden Sport een reconstructie te zien van de megadeal van Ruud Gullit van PSV naar AC Milan. De transfer van 17 miljoen gulden was destijds wereldnieuws. De recordtransfer was omgeven door intriges, spanningen in de kleedkamer en een felle strijd om de macht.

In De Megadeal van Ruud Gullit komen na ruim twintig jaar eindelijk de hoofdpersonen aan het woord. Hans Kraay, de man die Gullit naar PSV haalde en het veld voor hem moest ruimen. Ruud Gullit, over de werkelijke reden van het interview waarin hij uithaalde naar Hans Kraay. Verder ondermeer Harry van Raaij, de toenmalige penningmeester van PSV en oud-speler René van der Gijp over de machtstrijd binnen de Eindhovense club.

Het programma wordt zondag 12 juli uitgezonden van 22.05 uur op Nederland 1.

Meer op Andere Tijden Sport
Tags

gullit megadeal hans kraay gijp gulden hoofdpersonen intriges macht machtstrijd milan nederland omgeven penningmeester raaij recordtransfer ruimen uithaalde wereldnieuws

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afgelast bergwijn berisha cashen crockett daguardo doan feyenoord fofana gakpo hockey hype ihattaren izecson james jong klauwen madueke malen nederland raiola sambo santos schmidt scmhenk sonny steemzen teze yonci zahavi