Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten niet ontevreden met vooruitgang

11 juli 2009 23:16

Verslaggever: RvN

Voor de camera van PSV.tv laat Fred Rutten weten niet ontevreden te zijn over de vooruitgang die de ploeg boekt. "Zeker over negentig minuten genomen zie je wel dat er aan het einde wel wat vermoeidheidjes komen en hier en daar wat slordigheidjes, maar over de gehele wedstrijd genomen ben ik zeker gezien de fase waarin we nu zitten dat ik niet ontevreden ben."

"Ik heb wel wat aardige dingen gezien, vooral voetballend. Wij liepen goed waardoor het voor de tegenstander moeilijk was om druk op ons te zetten, maar er zijn toch wat slordigheidjes en dan moet je tegen een tegenstander die compact speelt uitkijken dat je niet in de counter loopt."

"We krijgen een doelpunt tegen door een strafschop, die misschien wel wat twijfelachtig was, maar ze krijgen nog wel een aantal mogelijkheden om te scoren en dat zijn dingetjes die we wel moeten gaan uitbannen."

Bekijk video: PSV.tv




Tags

rutten slordigheidjes compact counter dingetjes twijfelachtig uitbannen uitkijken vermoeidheidjes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman