Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: Reis moet zelf voor plaats in selectie knokken

11 juli 2009 23:22

Verslaggever: RvN

Op PSV.tv ging Fred Rutten kort in op de situatie van Jonathan Reis, al liet hij niet het achterste van zijn tong zien. "Die jongen maakt mij zoals ik al eerder heb gezegd een beetje nieuwsgierig. Hij heeft veel potentieel en als hij dat doet wat wij van hem verwachten dan krijgt hij een paar speelminuten. Of wij heel nadrukkelijk met hem bezig zijn? Nou, hij is daarmee bezig, wij niet. Het is aan hem", aldus Rutten. klopt van de selectie. "Nou, dat is ook weer een beetje overdreven. Hij maakt twee doelpunten tegen RKC. Met alle respect voor RKC, maar de weerstand was toen niet al te groot meer. Ik ga er verder niet over uitlichten. Wij werken met een team en misschien wordt hij daar een onderdeel van."

Meer: PSV.tv




Tags

rutten rkc achterste jonathan nieuwsgierig potentieel tong uitlichten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist antonh arensman arrogant babadi bakayoko bayern bella bergwijn boscagli brobbey connor dest eredivisie espn feyenoord jong kern kotchap lozano martinez mauro oost poster ruilen sangare schouten shevchenko teze tillman