Transparent
Inloggen
Sluiten

Druiven zuur voor Sivasspor

20 juli 2009 21:05 - Todays Zaman

Verslaggever: RvN

Bij alle berichtgeving over het uit de hand gelopen duel van PSV tegen Sivasspor is de reactie van Turkse kant onderbelicht gebleven. Duidelijk is dat de druiven zuur zijn voor Sivasspor. Indien de rode kaarten worden doorgegeven aan de UEFA zijn de spelers geschorst voor de voorronde van de Champions League tegen Anderlecht.

De coach van Sivasspor op de Turkse televisie: "We hebben gehoord dat de scheidsrechter fan is van Anderlecht en altijd een PSV shirt draagt. Ik feliciteer hierbij de scheidsrechter" aldus een sarcastische coach. "We hebben geprobeerd PSV door te laten spelen, maar de scheidsrechter ging toch van het veld."

Meer op Todays Zaman




Tags

sivasspor druiven zuur anderlecht doorgegeven feliciteer onderbelicht sarcastische uefa voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage