Transparent
Inloggen
Sluiten

'Centrale verdediger Bengtsson in beeld bij PSV'

22 juli 2009 20:56

Verslaggever: RvN

Volgens de Zweedse website Fotbollskanalen van TV4 staat de Zweed Rasmus Bengtsson is de belangstelling van PSV. Zijn manager zou deze week in Nederland zijn geweest. Ook een Spaanse club zou belangstelling hebben. De speler zelf wilde niet reageren op de geruchten en liet weten alles over te laten aan zijn zaakwaarnemer. De zaakwaarnemer zelf gaf ook aan niet te willen reageren.

Rasmus Bengtsson is een verdediger die meestal als linker centrale verdediger wordt opgesteld. De speler van Trelleborgs FF maakte dit jaar zijn debuut in het nationale elftal van Zweden, maar speelde onlangs op het EK onder 21 ook alle duels voor Zweden onder 21. Zijn contract loopt in november af bij Trelleborgs, waardoor hij slechts een klein transferbedrag hoeft te kosten.

PSV zag voor de positie van linker centrale verdediger Brechet vertrekken. 'Maza' Rodriguez raakte geblesseerd, waarna media berichten dat Rutten een vervanger aan zou willen trekken.




Tags

bengtsson rasmus trelleborgs zweden brechet fotbollskanalen maza nederland rodriguez rutten transferbedrag zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte