Transparent
Inloggen
Sluiten

'Dilemma over opstellen 'te verkopen' spelers in voorronde EL'

27 juli 2009 12:20

Verslaggever: RvN

Volgens het Eindhovens Dagblad zit Fred Rutten met het dilemma voor de komende voorronde van de Europa League welke spelers op te stellen. PSV zou graag deze zomer nog enkele relatief dure spelers willen verkopen. Volgens het ED worden in dat verband de namen van Salcido en Lazovic genoemd. Schuitema wil dat niet bevestigen. Hij zegt wel: "Er bestaat geen absolute noodzaak om spelers te verkopen, maar het zou welkom zijn als er een paar vertrekken." Indien ze Europees al in actie zijn gekomen, zou dat een verkoop een stuk moeilijker maken. Door de komst van Stanislav Manolev beschikt Rutten nu over een A-selectie van 29 spelers. Teneinde dat aantal terug te brengen (tot 24 bij voorkeur) moet Rutten dus genegen zijn om eventueel andere dan sportieve belangen te laten prevaleren. Schuitema: "De trainer moet meedenken met de club, maar dat moet hij altijd. Fred is daartoe ook bereid."

Meer: Eindhovens Dagblad
Tags

rutten voorronde schuitema lazovic manolev prevaleren salcido stanislav teneinde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.856 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanvang bommel boscagli bruma cocufan feyenoord fortuna gakpo ginkel gotze izecson jong kneuzen koen madueke monaco ramalho roger sangare santos schmidt sir tekengeld teze tinus twente vertessen vinicius vormdip zahavi