Transparent
Inloggen
Sluiten

Schalke'04 ongerust over geruchten Stevens

5 mei 2001 16:37

Verslaggever: RvW

De geruchten van enige tijd geleden over een mogelijk vertrek van Eric Gerets lijken ook zijn weerslag te hebben in Duitsland. Rondom de Duitse volksclub Schalke'04 heeft het gerucht de kop op gestoken dat PSV interesse zou hebben in de coach van Schalke'04 Huub Stevens. Schalke manager Rudi Assauer liet weten de verhalen ook gehoord te hebben en een gesprek te hebben gepland met Stevens om te achterhalen of er enige waarheid zit in de berichten. Assauer liet weten het tijdstip van het opsteken van de geruchten, middenin de titelstrijd, zeer ongelukkig te vinden.

Stevens zou vanwege contractuele afspraken in principe zonder problemen kunnen vertrekken. Toch lijkt de kans dat Gerets aan het einde van dit seizoen bij PSV zal vertrekken nihil, waardoor er geen reden voor paniek hoeft te zijn bij Schalke'04.

Meer op




Tags

schalke stevens assauer gerets ongerust duitsland opsteken paniek rudi titelstrijd volksclub waarheid weerslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage