Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: niet doemdenken

30 juli 2009 07:39

Verslaggever: RvN

In een uitgebreid artikel in het Algemeen Dagblad laat Fred Rutten weten dat het zijn belangrijkste taak is om de negatieve spiraal waarin PSV is terechtgekomen om te buigen naar een positieve. "PSV heeft het afgelopen seizoen een ‘hanger’ gehad. We moeten zorgen dat die niet dieper gaat. Niet nog verder naar beneden, maar de zaak ombuigen. Dat is mijn opdracht. Daar gaan we dus hard aan werken. Het mag duidelijk zijn dat de vierde plek van vorig seizoen een signaal is. Maar we moeten niet gaan doemdenken."

"Ik wil niet leven in het verleden, ik wil voorwaarts. Ik kan nu nog geen waarde-oordeel geven of dat vorige seizoen deel uitmaakt van een structurele ontwikkeling of dat het ging om een incident." De coach wil dat er in de hele club een omwenteling komt waarin de club ontwikkelingen voor is in plaats van daar op te moeten reageren.

Meer: Algemeen Dagblad




Tags

doemdenken rutten buigen hanger ombuigen omwenteling uitmaakt voorwaarts

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes madueke ofwel oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis