Transparent
Inloggen
Sluiten

Vanavond start nieuw voetbalmagazine van Omroep Brabant en PSV TV

6 augustus 2009 06:46 - Omroep Brabant

Verslaggever: RvN

Vanaf vanavond wordt elke donderdagavond ‘Forza PSV’, een nieuw voetbalmagazine op Omroep Brabant, uitgezonden. Hiervoor wordt een samenwerking aangegaan met PSV TV.

Forza PSV volgt de club op de voet; met beelden van trainingen, uitgebreide samenvattingen, persconferenties, historie en exclusieve reportages. Spelers en trainers komen aan het woord en er wordt wekelijks vooruit- en teruggeblikt op de wedstrijden. Ook wordt er teruggekeken op hoogtepunten uit het verleden van de club. Daarvoor kan Forza PSV putten uit het rijke archief van PSV TV.

Wekelijks is er een aantal vaste onderdelen in het programma, zoals een bijzondere fan in de ‘supporter van de week’. De liefde voor de club blijkt vaak heel diep te zitten. Zo passeren niet alleen fans met PSV-tatoeages de revue, maar zien we ook mensen die de liefde van hun leven hebben gevonden tijdens een wedstrijd van PSV.

Forza PSV wordt vanaf 6 augustus elke donderdagavond uitgezonden op Omroep Brabant TV. Eerste aflevering is om 18:00 uur, daarna wordt het ieder uur herhaald. Het magazine wordt gepresenteerd door Paul Post.

Meer op Omroep Brabant




Tags

forza voetbalmagazine liefde archief herhaald historie hoogtepunten magazine passeren persconferenties post putten reportages revue samenvattingen tatoeages

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage