PSV speelt 1-1 uit bij FC Twente

9 augustus 2009 16:21

Ook in de tweede competitiewedstrijd is PSV er niet in geslaagd te winnen. Uit bij FC Twente werd het 1-1. Dzsudzsak scoorde voor rust voor de enige treffer van PSV. Isaksson ging opzichtig in de fout bij de openingstreffer van FC Twente.

PSV speelde een wedstrijd in Enschede met verschillende gezichten. In het eerste deel van de wedstrijd had PSV het moeilijk en kwam het ook achter met 1-0. Isaksson ging daarbij in de fout. PSV kwam tegen de verhouding in op gelijke hoogte door een doelpunt van Dzsudzsak. Vervolgens zorgde Fred Rutten met een opmerkelijke wissel voor de ommezwaai in de wedstrijd. Hij haalde Marcellis eruit en bracht Koevermans in het veld na een half uur spelen. PSV nam daarna het heft in handen.

In de tweede helft kon PSV dat overwicht niet echt volhouden. FC Twente had toen een antwoord op de wissel, waardoor er een spannende wedstrijd overbleef die naar beide kanten had kunnen kantelen. Aan PSV zijde kreeg FC Twente enkele goede mogelijkheden. Isaksson had zijn dag niet, maar haalde er wel een prachtige vrije trap uit. Aan de andere kant had Koevermans de winnende treffer op zijn schoen bij een counter. Alleen voor Boschker faalde hij echter.