Transparent
Inloggen
Sluiten

Veel positieve aandacht van media over kampioenschap

6 mei 2001 23:46

Verslaggever: RvW

PSV fans klagen vaak over de beperkte, en vaak negatieve, aandacht die hun club in de media krijgt. Zeker vorig jaar waren zowel PSV zelf als de supporters ontstemd over de andacht van de NOS aan het kampioenschap. Dat was dit jaar echter geheel anders. Zo ongeveer alle betreffende media besteedden zeer veel aandacht aan het behaalde kampioenschap en dat was overwegend zeer positief.

De NOS besteedde vandaag alles bij elkaar enkele uren zendtijd en het fantastische kampioensfeest. Ook Omroep Brabant was zeer uitgebreid aanwezig met TV en Radio. Morgen kan er een run gedaan worden op de kranten die uitkomen.

Het Eindhovens Dagblad komt met een extra kampioensbijlage, met daarin onder meer diverse interviews, achtergrondverhalen en een terugblik op het afgelopen seizoen. En natuurlijk enkele verhalen over de kampioensbijlage op internet aan reacties heeft opgeleverd.

De Rotterdamse krant 'Algemeen Dagblad' pakt ook uit en wijdt morgen 4 pagina's aan het kampioenschap, o.a. met een zeer uitgebreid dubbelinterview met Harry van Raaij (directeur/voorzitter NV PSV) en Jan Timmer (Raad van Commissarissen NV PSV) met enkele zeer interessante uitspraken.

Links naar de bijlagen in de kampioensspecial

Meer op




Tags

kampioensbijlage nos achtergrondverhalen andacht besteedde besteedden bijlagen dubbelinterview kampioensfeest kampioensspecial klagen ontstemd raaij run terugblik timmer uren wijdt zendtijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage