Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe doelen: Amstel Cup en behalen record

7 mei 2001 08:09

Verslaggever: RvW

De spelers van PSV krijgen van Eric Gerets een week om te feesten en na te genieten van het behaalde kampioenschap. Daarna wil hij de geest weer scherp krijgen en de ploeg klaarstomen voor de volgende doelen. Belangrijkste doel daarbij is het behalen van de dubbel door de Amstel Cup finale tegen FC Twente te winnen. Om de ploeg scherp te krijgen, houdt de trainer voor dat het seizoen niet geslaagd is als de bekerwinst niet behaald wordt.

Daarnaast heeft PSV nog een record om na te streven. 15 jaar geleden speelde het succesvolle kampioensteam van PSV maar liefst 32 wedstrijden op rij zonder nederlaag. Pas de een na laatste wedstrijd ging verloren. Dit jaar verloor PSV alleen de eerste wedstrijd, tegen De Graafschap. Sindsdien werd niet meer verloren en dus kan PSV haar eigen record breken door de resterende 3 wedstrijden niet te verliezen. Dat zou vervolgens resulteren in een reeks van 33 ongeslagen wedstrijden.

Meer op




Tags

amstel bekerwinst feesten geest gerets graafschap kampioensteam klaarstomen twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage