Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuw aanvallend spelsysteem weer even in de ijskast?

14 augustus 2009 19:18

Verslaggever: RvN

De grote vraag in aanloop naar het duel tegen Ajax is of Fred Rutten doorgaat op zijn ingeslagen weg met een super aanvallend systeem met Toivonen, Afellay en Bakkal op het middenveld en Lazovic, Koevermans en Dzsudzsak daardoor.

Op de persconferentie wilde hij zijn speelwijze niet prijsgeven. "Dat kan ik net zo goed meteen even Jol bellen. Martin: We gaan het zus-en-zo doen!," aldus Fred Rutten op de website van het Eindhovens Dagblad. Toch liet hij doorschemeren de speelwijze van FC Twente tegen Ajax niet te gaan hanteren. "Misschien is dit in deze fase van onze ontwikkeling niet het allerbeste. [...] Tegen FC Twente vond ik het op dat moment de juiste keuze voor het team”. Ajax is weer een andere ploeg. Maar ik houd wel van het soort voetbal dat we bij Twente hebben gespeeld."

Meer: Eindhovens Dagblad




Tags

twente ijskast rutten spelsysteem afellay bakkal dzsudzsak ingeslagen jol koevermans lazovic prijsgeven toivonen zus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte