Transparent
Inloggen
Sluiten

Vennegoor of Hesselink traint mee bij FC Twente

15 augustus 2009 08:23

Verslaggever: JV

Jan Vennegoor of Hesselink traint tijdelijk mee bij Jong FC Twente. De voormalig PSV'er zit momenteel zonder club en houdt in Enschede zijn conditie op peil. Vennegoor is nu transfervrij nadat Celtic zijn contract niet verlengde. De spits gaf al eerder aan het nog te vroeg te vinden voor een definitieve terugkeer naar Nederland. Vennogoor wil het liefst weer in het buitenland aan de slag. Zijn naam wordt in verband gebracht met clubs als Ipswich en Malaga. Vennegoor speelde vijf seizoenen bij PSV, in de periode tussen 2001 en 2006 speelde hij 157 competitiewedstrijden en maakte daarin 73 doelpunten.




Tags

vennegoor hesselink twente celtic conditie enschede ipswich jong malaga nederland peil vennogoor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage