Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: proces belangrijker dan duel tegen Ajax

15 augustus 2009 10:16

Verslaggever: RvN

In De Telegraaf liet Fred Rutten weten zich niet van de wijs te brengen als de ploeg geen goed resultaat behaalt tegen Ajax. "We hebben bij PSV een proces ingezet en dat is in het begin van het seizoen belangrijker dan één wedstrijd. Zelfs als het een klassieker betreft. Komt bij dat zulke ontmoetingen volledig op zichzelf staan en de ranglijst niets zegt. Neemt niet weg dat ik ook zie dat onze ontwikkeling, de spelwijze en het resultaat nog niet hand in hand gaan bij PSV. Maar we wijken niet van onze koers af."

"De competitie wordt morgen niet gewonnen of verloren tegen Ajax. Het maakt je onrustig als je met die gedachte op de bank gaat zitten. Dan kan je als trainer niet helder meer nadenken, met een wazig strijdplan als gevolg. Ik doe daar niet aan mee."

Meer: De Telegraaf




Tags

rutten telegraaf behaalt klassieker koers spelwijze strijdplan wazig wijken wijs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte