Transparent
Inloggen
Sluiten

Koevermans denkt niet aan vertrek

18 augustus 2009 18:29

Verslaggever: RvN

In een interview met Sportweek laat Danny Koevermans weten niet te denken aan een vertrek. Wat hem betreft is PSV nog steeds zijn droomclub. "Ja. Dat heb ik twee jaar geleden gezegd en dat vind ik nog steeds. Voor iemand die dacht dat-ie nooit verder zou komen dan Sparta, ben ik nog steeds trots en blij dat ik bij PSV mag spelen. En ik ben ook niet van plan om tussentijds nog weg te gaan. Je leest van alles, vooral op de diverse internetfora. Maar die mensen lullen ook maar wat. Mijn relatie met de club PSV staat los van de trainers, die al dan niet het vertrouwen in me hebben uitgesproken. En in hoeverre jij dat als speler vervolgens ook hebt waargemaakt."

De spits heeft in de aanvallende variant van Fred Rutten weer uitzicht op een basisplaats. "Misschien kan Fred Rutten mijn plafond nog iets verhogen," aldus de aanvaller.

Meer: Sportweek




Tags

koevermans rutten sportweek danny droomclub internetfora lullen plafond sparta uitzicht verhogen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte