Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint met 0-1 in Tel Aviv

20 augustus 2009 20:22

PSV heeft de heenwedstrijd tegen Bnei Yehuda in Tel Aviv met 0-1 weten te winnen. Ibrahim Afellay tekende voor de enige treffer van de wedstrijd. De wedstrijd werd gespeeld in enorme hitte.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Bnei Yehuda. Doelman isaksson voorkwam met een uitstekende reflex dat PSV op achterstand kwam. Vlak daarna was het Dzsudzsak die uitstekend doorging en vanaf de achterlijn de bal goed teruglegde op Afellay. Die schoof vanaf de rand van het strafschopgebied de bal in het doel.

PSV had daarna nog kansen om de ploeg op een 2-0 voorsprong te brengen. In de zware, hete omstandigheden ging PSV niet voluit. De tegenstander kon daardoor nog enkele keren gevaarlijk worden. Een paar gevaarlijke kopballen gingen net naast het doel van Isaksson. Echt uitgespeelde kansen kwamen er niet meer voor Bnei Yehuda. PSV had ook in de tweede helft nog een paar mogelijkheden op meer.

Met de 0-1 zorgde de ploeg echter sowieso voor een goed resultaat in het erg warme Tel Aviv.




Tags

aviv bnei yehuda afellay isaksson achterlijn dzsudzsak gevaarlijke heenwedstrijd hitte rand schoof teruglegde voorkwam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman