Transparent
Inloggen
Sluiten

Salcido in ED: tijd voor verandering

25 augustus 2009 10:17

Verslaggever: RvN

Daar waar PSV.nl gisterenavond plots een interview publiceerde waarin Salcido liet weten niet bezig te zijn met een vertrek, daar komt het Eindhovens Dagblad met een geheel ander interview met de Mexicaan.

Het feit dat hij niet goed speelt, is volgens hem aan zichzelf te wijten. "Ik speel bij PSV al anderhalf jaar onder mijn niveau. Wat dacht je dan? Als ik goed ben, dan sta ik gewoon in het eerste. Ik merk aan mezelf dat ik aan iets nieuws toe ben. Frisse lucht, een andere motivatie." Verwijten maakt hij PSV niet meer, zoals voorheen. "Dit is een perfecte club. Iedereen is goed voor me, met mijn medespelers heb ik geen enkel probleem en de trainer die we nu hebben, is de beste met wie ik in al die jaren bij PSV gewerkt heb. Het is gewoon tijd voor verandering. Ik zit er nu ruim drie jaar, ben twee keer kampioen geworden en heb veel mooie herinneringen."

Meer: Eindhovens Dagblad




Tags

salcido gisterenavond lucht motivatie publiceerde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte