Transparent
Inloggen
Sluiten

Stojic: Vukovic binnen twee jaar Europese topper

28 augustus 2009 19:58

Verslaggever: RvN

Nieuwe aanwinst Jakos Vukovic is afkomstig van RAD Belgrado, de club waar de omstreden spelersmakelaar Stojic de scepter zwaait. Formeel heeft hij geen banden met de club, maar diens vrouw is voorzitter en zijn zonen zijn ook actief bij de club. In de periode van Gerets was er veel te doen rond Stojic. In het Algemeen Dagblad laat Jan Reker weten niet te maken hebben gehad met de spelersmakelaar. In de krant stelt Stojic zelf dat PSV uit eigen beweging contact heeft gezocht met RAD Belgrado en de speler niet is aangeboden.

Volgens Stojic kon de speler ook naar Olympique Marseille, Nantes en Palermo, maar gunde de club Vukovic de financieel minder aantrekkelijke overstap naar PSV vanwege de toekomstmogelijkheden van de speler bij PSV.

'Hij kan uitstekend koppen en heeft een goed linkerbeen. Mijn verwachting is dat Vukovic binnen twee jaar uitgroeit tot een van de beste centrale verdedigers van Europa. Binnen een maand zal Eindhoven overtuigd zijn van de kwaliteiten van Vukovic,' aldus Stojic in het Algemeen Dagblad.




Tags

stojic vukovic rad spelersmakelaar topper aantrekkelijke formeel gerets gunde jakos linkerbeen marseille nantes palermo reker scepter toekomstmogelijkheden uitgroeit zonen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte