Transparent
Inloggen
Sluiten

FC Twente blokkeert directe transfer keeper Nikolai Mihailov

1 september 2009 20:27

Verslaggever: RvN

PSV heeft in de slotfase van de transfermarkt er nog alles aan gedaan om een nieuwe keeper te halen. PSV zou inmiddels een akkoord hebben met Liverpool over de komst van Nikolai Mihailov. De keeper bevestigde dat zelf in een interview tegenover 24chase Momenteel is de Bulgaarse keeper door Liverpool verhuurd aan FC Twente. Steve McClaren blokkeerde een directe verkoop door Liverpool van de keeper aan PSV. Volgens de keeper zal dit nu zo waarschijnlijk in de winterstop gaan gebeuren. FC Twente zou de overgang dan niet meer kunnen blokkeren, al zou FC Twente hem ook willen overnemen van Liverpool.

Mihailov gaf in Bulgaarse media aan dat Liverpool bij de transfervoorwaarden een clausule heeft bedongen dat de club de keeper voor een bedrag tussen de 2,5 en 3 miljoen euro kan terugkopen van PSV. Die clausule zou drie jaar geldig zijn. Mihailov laat weten niet tevreden te zijn bij Fc Twente omdat hij alleen in actie komt als Boschker geblesseerd is.

De keeper geeft aan al sinds zijn jeugd bevriend te zijn met Manolev, de andere aanwinst van PSV.




Tags

twente liverpool mihailov nikolai blokkeert bevriend blokkeerde boschker chase manolev mcclaren steve terugkopen transfervoorwaarden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte