Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV brengt bod uit op Robben

10 mei 2001 15:02 - Website FC Groningen

Verslaggever: JW

FC Groningen bevestigde vandaag, bij monde van directeur Hans Nijland dat PSV gister in een ori?nterend gesprek een bod heeft gedaan op Arjen Robben dat Groningen op dit moment in beraad heeft.

Als Groningen akkoord gaat met het bod van PSV zal de 17-jarige Robben pas in het seizoen 2002/2003 naar Eindhoven verhuizen, PSV wil hem namelijk nog een seizoen laten rijpen in Groningen. Het exacte bedrag wat PSV geboden heeft is niet bekend.

Bij een eventuele transfer zullen overigens de oude transferregels nog gelden, de FIFA heeft namelijk naar aanleiding van de overeenkomst die het sloot met de Europese Commissie over de nieuwe regels nog geen reglement opgesteld. Daardoor is de vraagprijs voor Robben nog niet aan wat voor richtlijnen dan ook gebonden.

Over 10 dagen zullen beide partijen opnieuw om de tafel gaan zitten.

Meer op Website FC Groningen




Tags

robben groningen arjen beraad fifa hans monde nijland nterend ori reglement rijpen transferregels verhuizen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte