Transparent
Inloggen
Sluiten

Oranje wint ook van Schotland, afgang België, zege Zweden, rood Lazovic

9 september 2009 22:32

Verslaggever: RvN

Het Nederlands elftal heeft ook de laatste wedstrijd in de poule voor WK kwalificatie gewonnen. In en tegen Schotland won Oranje met 0-1. Elia scoorde acht minuten voor tijd de enige treffer van de wedstrijd. André Ooijer stond in de basis en speelde de gehele wedstrijd.

Timmy Simons moest net als afgelopen weekend opnieuw een afstraffing ondergaan. Na de 5-0 nederlaag tegen Spanje verloor België met 2-1 van Armenië. Simons speelde de gehele wedstrijd en liep tegen geel op. België verloor daarmee ook nog het theoretisch kleine kansje op plaatsing voor het WK.

Via een eigen doelpunt van Malta in de slotfase wist zweden met 0-1 te winnen van Malta. Met Isaksson in het doel hield Zweden daardoor de kansen op deelname aan het WK open. Toivonen bleef op de bank.

Servië speelde met 1-1 gelijk tegen Frankrijk. De ploeg is daardoor dicht bij deelname aan het WK. Danko Lazovic liep in de 90ste minuut tegen een rode kaart op wegens aanmerkingen op de leiding.




Tags

belgie zweden lazovic oranje schotland malta simons aanmerkingen armenie danko elia frankrijk isaksson kansje kwalificatie ooijer theoretisch timmy toivonen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte