Transparent
Inloggen
Sluiten

Reis: mijn toekomst ligt bij PSV

10 september 2009 21:23

Verslaggever: RvN

Jonathan Reis laat in een interview op PSV.nl weten heerlijk in zijn vel te zitten na twee moeilijke jaren. "Er is veel gebeurd in mijn leven de laatste twee jaar. Ik ben naar Nederland gekomen zonder vrienden en familie, om in een nieuwe omgeving een volgende stap te maken. Ik wil niet naar anderen wijzen. Ik was er zelf bij en ik heb dingen niet altijd goed aangepakt. Ik heb gewoon geen handige dingen gedaan, maar gelukkig ligt dat achter mij. Ik ben alle mensen van PSV heel dankbaar. De trainers, de begeleiders, de mensen in het stadion en ook de supporters. Ze hebben we mij weer een kans gegeven en ik zal mijn best blijven doen om ze niet teleur te stellen. Ik denk niet meer aan die negatieve periode, maar zie het als een ervaring die mij kan helpen in de toekomst. Om daar nooit meer in terug te vallen."

"Mijn toekomst ligt hier, bij PSV. Ik weet dat ik nog veel moet leren, dat ik nog lang niet ben waar ik moet zijn om een vaste waarde te zijn voor het elftal. Ik ben blij dat ik op tijd daarachter ben gekomen."

Lees het gehele interview op PSV.nl




Tags

begeleiders jonathan nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.826 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko basarnhem berg boscagli bosz dams dest eredivisie feyenoord flamingo jong juve juventus karsdorp keuring lozano mauro nagalo ndala perisic peru rkc roglic schouten tillman uefa vaio veerman vuelta yonci