Transparent
Inloggen
Sluiten

Kritiek Van Os op late aanvangstijdstip Europa League

17 september 2009 18:57

In het Algemeen Dagblad uitte Ger van Os, voorzitter van de supportersvereniging kritiek op het late aanvangstijdstip van 21.05 van sommige van de Europa League wedstrijden. Hij noemde het waanzin. "Het moet echt niet gekker worden. In Zuid-Europa is het heel normaal om na negen uur te beginnen, maar daar is het leefpatroon ook anders." Daarbij maken de verschillende tijden het totaal onduidelijk. "De fans weten niet meer hoe laat wedstrijden beginnen. Half één, half vijf, kwart voor zeven, negen uur. Elke keer is het anders."

PSV-directeur Jan Reker is blij dat de thuiswedstrijden van PSV toevallig allen om 19.00 uur beginnen. "Het geld uit de kaartverkoop is belangrijk voor de club. Bij wedstrijden na negen uur 's avonds weet je zeker dat er geen jeugd naar het stadion komt. Nu gelukkig wel."

Meer: Algemeen Dagblad




Tags

gekker ger leefpatroon reker supportersvereniging waanzin

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm arensman bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis