Invaller Reis held van PSV met 2 treffers

17 september 2009 22:58

Bij PSV was Jonathan Reis de held van de avond. De spits bewees zich nu ook in het eerste elftal door als invaller van Koevermans twee doelpunten te maken. 25 minuten voor tijd mocht hij het veld in van Fred Rutten. Eerst werd hij in het strafschopgebied aangetikt, waarvoor hij een penalty had kunnen en wellicht moeten krijgen. Vier minuten na de 1-0 kreeg hij een afvallende bal voor zijn voeten en aarzelde hij geen moment en schoot hij de gelijkmaker binnen. Nadat vier minuten voor tijd Sparta Praag weer op voorsprong was gekomen, had PSV geluk dat de ploeg in de 90ste minuut makkelijk een penalty kreeg nadat Lazovic was vastgehouden. Niet Simons maar Jonathan reis nam de penalty. Hij deed dat zeer overtuigend.