Ook winst in de 31ste wedstrijd

11 mei 2001 22:37

Kersvers landskampioen PSV won vanavond van de directe degradant RBC. Het werd in Roosendaal slechts een kleine 1-2 overwinning voor de landskampioen. Kezman opende de score uit een strafschop. Nog voor rust zette Hertog de ploeg op gelijke hoogte. Aanvoerder Van Bommel zette PSV in de 55ste minuut vervolgens persoonlijk op winst.

PSV is door de overwinning nog steeds op koers naar het record aan 32 ongeslagen wedstrijden op een rij. PSV staat nu op het respectabele aantal van 31 ongeslagen wedstrijden op rij en heeft nog 2 wedstrijden om het record te evenaren en vervolgens eventueel te verbreken.