Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verslaat Willem II met 3-1

26 september 2009 21:40

PSV heeft de de derby tegen Willem II makkelijk gewonnen. In het Philips Stadion werd het 3-1 voor de Eindhovenaren. Bij rust was de stand al 3-0 voor PSV door doelpunten van Bakkal, Lazovic en Afellay. Vlak voor tijd deed Willem II nog iets terug voor de statistieken.

In een heel laag tempo kon PSV aanvankelijk geen potten breken tegen Willem II. In een kwartier tijd deed PSV vervolgens de wedstrijd op slot. Bakkal opende de score met een geplaatst schot. Vervolgens was het Lazovic die zijn tegenstander te slim af was voor de 2-0. Met een hard schot zorgde Afellay voor de 3-0.

Na rust ging PSV niet meer voluit. Willem II probeerde het wel, maar lang zonder veel succes. In de slotfase scoorde Demouge al was het de vraag of zijn inzet wel de lijn had gepasseerd.




Tags

afellay bakkal lazovic demouge derby potten slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte