Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Zuipsite bij Forza PSV

30 september 2009 08:29 - PSV Zuipsite

Verslaggever: RvN

Aanstaande donderdag (1 oktober) komt Forza PSV 'thuis' bij PSV Zuipsite. Het programma van Omroep Brabant nam enige weken geleden contact op met een van de leden van PSV Zuipsite om een item op te nemen over de populaire supporterssite.

Vanaf 18.00 uur zal 'Forza PSV' ieder uur herhaald worden op Omroep Brabant. De gespreksonderwerpen zullen voor niemand een verrassing zijn: Een kijkje in de keuken van het beheer van PSV Zuipsite, het ontstaan van PSV Zuipsite, de voorliefde voor bier en uiteraard kan ook Miss Zuipsite niet ontbreken. Zo maar een greep uit het interview dat Omroep Brabant af heeft genomen met 'AKI'. De levensgrote muurschildering met als thema 'Eindhoven is wonderful' is ook promiment aanwezig in het interview.

Meer op PSV Zuipsite




Tags

zuipsite forza aki bier gespreksonderwerpen herhaald kijkje levensgrote miss muurschildering promiment supporterssite thema voorliefde wonderful

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage