Transparent
Inloggen
Sluiten

Rutten: respect hebben voor Cluj

30 september 2009 19:15

Fred Rutten liet op de persconferentie weten dat PSV respect moet hebben voor een tegenstander als Cluj. 90 minuten lang zal de ploeg alert moeten zijn. "Onze tegenstander verdient respect, voor wat ze in het verleden hebben gepresteerd. Dit is ongeveer hetzelfde team dat bij AS Roma de winst kon halen en tegen Chelsea gelijkspeelde, dat zegt wel wat. Cluj heeft behoorlijk wat kwaliteit. Maar thuiswedstrijden moet je omzetten in drie punten. Dat zal niet makkelijk zijn."

"We moeten oppassen dat we niet het gevoel gaan krijgen dat we alles onder controle hebben. Want tegen FC Kopenhagen won Cluj vrij eenvoudig. Ze hebben niet al te veel kansen gehad, maar de kansen die ze zelf weggaven werden ook gereduceerd tot een of twee. Het is geen ploeg die het opengooit, dus op de kansen die we zelf krijgen moeten we alert en scherp zijn."




Tags

cluj rutten chelsea gelijkspeelde gereduceerd kopenhagen omzetten opengooit roma weggaven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus jong kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis