Transparent
Inloggen
Sluiten

Reker start intern onderzoek naar opdracht aan Ploegmsa jr

6 oktober 2009 09:11

Verslaggever: RvN

De Telegraaf meldt dat Jan Reker een intern onderzoek is gestart naar wie opdracht zou hebben gegeven aan Ploegsma jr om spelers onder de 16 voor PSV van advies te voorzien. Volgens algemeen directeur Jan Reker is het ontoelaatbaar dat werknemers van PSV een rol spelen bij het koppelen van te jonge spelers aan agenten. "Als dit klopt, is het natuurlijk niet goed", zegt Reker. "Ook als het slechts gaat om uitleg en dus niet om begeleiding, kan ik daar niet akkoord mee gaan. Je moet alle schijn vermijden. Daarnaast is het niet de taak van een club om een speler op een bepaalde makelaar te wijzen, dat moet zo'n jongen samen met zijn ouders regelen."

Volgens Reker is hoofd opleiding Wiljan Vloet, die zich door het bedrijf van Ploegsma laat begeleiden, in ieder geval niet verantwoordelijk voor de opdracht aan zijn eigen begeleiders. "Hij heeft ontkend", zegt Reker. De rol van hoofd jeugdscouting Rini de Groot, die op de hoogte zou zijn geweest van de gesprekken die Ploegsma junior voerde met de ouders, heeft de directeur nog niet in kaart kunnen brengen. "Ik ben daar mee bezig", aldus Reker. De Groot zelf wil overigens niet reageren op de beschuldiging.

Meer: De Telegraaf




Tags

reker ploegsma ploegmsa telegraaf agenten begeleiders begeleiding beschuldiging makelaar ontoelaatbaar rini vermijden vloet wiljan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte