Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Boek over oud-PSV-voorzitter Harry van Raaij

14 oktober 2009 09:35

Verslaggever: RvN

In Amsterdam is dinsdagmiddag 'De voorzitter' gepresenteerd, een boek over drie van de meest markante voorzitters in de geschiedenis van het Nederlandse betaalde voetbal. Een van hen is Harry van Raaij, die van 1996 tot 2004 de scepter zwaaide bij PSV.

Het boek gaat verder over Michael van Praag, die de baas was bij Ajax, en oud-Feyenoord-voorzitter Jorien van de Herik.

Volgens Leo Beenhakker heeft Harry van Raaij gedurende zijn voorzitterschap bij PSV "één grote fout gemaakt". De kersverse technisch directeur van Feyenoord betreurt het dat Van Raaij hem nooit als trainer heeft gevraagd. Hij zei dat gekscherend bij de presentatie van het boek 'De Voorzitter'.

Beenhakker liet er direct op volgen dat hij Van Raaij deze ommissie vergeeft, "omdat zijn boezemvriend Guus Hiddink" wel die kans is gegund. Bovendien verklaarde de oud-trainer van onder meer Ajax, het Nederlands elftal en Real Madrid dat hij "een groot respect" heeft voor de oud-preases van de Eindhovense club.

Beenhakker gaf Van Raaij een van de eerste exemplaren van het boek. De andere waren voor Jorien van de Herik en Michael van Praag. Deze voormalige voorzitters van Feyenoord en Ajax worden net als Van Raaij in het boek geportretteerd.




Tags

raaij boek beenhakker feyenoord herik jorien michael praag voorzitters betreurt boezemvriend exemplaren gekscherend geportretteerd hiddink kersverse leo madrid markante ommissie preases scepter vergeeft voorzitterschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte